INSANITY- Are You ready? 14.csoport: 2021.05.10.!

A világ legnépszerűbb, leghatékonyabb edzésprogramja 14. alkalommal rajtol el! 13 csoportnál már bizonyított, az INSANITY program működik! 

 

 

A név egyáltalán nem megtévesztő, ez tényleg őrület. Először is tisztázzuk, hogy az intervallum edzés azt jelenti, hogy váltogatva edzünk közepes és teljes intenzitáson, olyan 4:1 arányban. Az őrület ott kezdődik, hogy Shaun T arra gondolt, hogy mi lenne akkor, ha ezt az arányt megfordítanánk? A válasz az, hogy egy brutális kardió edzés, ami próbára teszi legalább annyira a szellemet, az akaratot mint a testet. 

Eddig összesen 259 jelentkező fejezte be a programot. Hetente öt alkalommal edzettek, mellette pedig megfelelően táplálkoztak.

Az edzések kőkemények, dehát a sikert sosem adják könnyen. Magas intenzitású kardio edzések, saját testsúlyos erősítések, és nyújtás. A kurzus egy fit test-tel kezdődik, ahol csapatunk tagjai jobb-rosszabb eredménnyel, de már az első napon megérezhették, hogy ez nem az a Bíró Icás alakformálás lesz! Fit testből öt van a kilenc hét alatt, és lássatok csodát, minden alkalommal jobb és jobb eredmények születtek. Az egy perc alatt végrehajtott darabszámot rögzítettük, a kilencedik hét végére a legtöbb résztvevő megnégyszerezte-ötszörözte az első napi teljesítményét. Kiemelkedő állóképességre tettek szert, amit nem csak az edzésben, a hétköznapok során is feltűően megéreztek! Könnyebb volt a munka, a bevásárlás, könnyebb lett az élet!

 
Edzőként tudjátok mit láttunk? Hogy ha valaki ezt otthon, csalás nélkül, egyedül, a tv előtt végig tudja csinálni, az előtt le a kalappal! Öröm volt nézni, ahogy ezek az emberek utolsó erőikkel egymást motiválva kiabálták, hogy gyerüüüünk, már csak fél perc!!!! Egy új kis családja lett mindenkinek! És ez sem egy elhanyagolható eredmény!
 
Összefoglalva: Az INSANITY működik! :)

És hogy mi történik veled 8 hét alatt?
- az állóképességed olyan lesz, mint még soha (az eddigi résztvevők a kurzus végére ugyanolyan teszteket produkáltak, mint edzőink)
- a testzsírszázalékod brutálisan lecsökken
- a hasadon megjelennek az első kockák (valakinek az összes)
- a törzsizomzatod megerősödik, elmúlik a hát- és derékfájás
- az úszógumid elkezd eltűnni, karcsúbb lesz a derekad
- feneked kikerekedik, megemelkedik, egyszóval gömbölyű és formás lesz
- az egész tested tónusos, feszes és arányos lesz!  
AZ INSANITY MÁR MEGHÓDÍTOTTA AMERIKÁT, 2016. NYARA ÓTA PEDIG NÁLUNK IS TOMBOL! Adj egy esélyt magadnak, JELENTKEZZ! 

 
Jöjjön pár beszámoló, hogy ne csak olyan írjon róla, aki csak nézte! :) 
 
Amikor jelentkeztem az insanityre azt gondoltam kipróbálom magam, sosem edzettem meghatározott program szerint.
Az insanity lényege a változatos terhelés, kizárva, hogy a szervezet hozzászokjon egy adott mozgássorhoz.
Ez valóban így volt. Az első héten az edzés alatt azt éreztem, kiköpöm a tüdőmet, de mégis imádtam és vártam a másnapot.
Remek volt jó társaságban edzeni, a második családom lett az esti csoport. Motiváltuk egymást, látva, hogy senki nem dől ki és az utolsó percig kitart. Figyeltünk egymásra, segítettük, bíztattuk egymást.
Bár edzések alatt nem mindig érzem a fejlődést, a fit test megmutatja, hogy mégiscsak ér valamit az a rengeteg szenvedés. Erőnlétben, kitartásban hatalmasat fejlődtünk.
Minden nap áttörni egy újabb korlátot edzésen, míg végelegesen át nem szakítom azt a bizonyos gátat. Kikerülni a komfort zónából, kihozni magunkból a maximumot – ez az insanity.
Az edzések mellett az étkezés is fontos, betartani a szabályokat. Kifejeztten nem diétáztam, kalóriaszámlálást végeztem, amit előtte is. Napi kb1200 kcal bevitele mellett annyira sokat formál, fogyaszt, semmi nem kell hozzá csak akarat, elszántság, kitartás!
És amit a 60 nap végén kaptam, formásabb test, kiegyensúlyozottság, fitt és energikus vagyok, még sose éreztem ilyen jól magam a bőrömben.
Hajrá!
(Viktória 44 éves fitt-mami)
 

Ez a Shaun T. egy örült, de szeretjük!
Elmesélek nektek egy történetet, mely velem történt meg. Nyaralásom alatt hirdette meg a Promax Fittnes Studio az Insanity tesztcsoportját. Nem igazán volt megfelelő net kapcsolatom, így nem tudtam utánanézni, hogy pontosan miről is van szó. Gyorsan elküldtem a jelentkezésemet.  Az első alkalom „eligazításból” és fittes(z)tből állt. Ezt követően el kezdtem gondolkozni, hogy mire is jelentkezhettem. Még ekkor sem nem néztem utána, se időm, se energiám nem volt hozzá.  A második napon nagyon vártam az edzést, aztán jött a „fekete” leves. Nagyon keményvolt. Brutálisan elfáradtunk. Az edzés után mindenki csendben bandukolt be az öltözőbe. Leültünk a padra, pár percig nem szóltunk semmit, csak magunk elé bámulunk. Ekkor rájöttem, hogy kemény menet lesz.  Visszatekintve megérte. Az edzés mellett a legnehezebb nekem a diéta volt, mivel soha nem csináltam ilyen jellegűt. Sokat segítettek benne a lányok - hogy tudtunk beszélni róla - hogy ki hogy csinálja, illetve tanácsokat is adtunk egymásnak.
Nagyon sok motivációt kaptunk az edzőinktől, de elsősorban egymástól. Ha látták a  vezéregyéniségek, hogy fárad valaki, akkor elhangozott a jelige: „Gyere csináld, már nem sok van hátra! Kibírod!”
Ahogy telt az idő azt vettem észre, hogy az edzés végén mindenki lassan megy ki a teremből és egyre többet beszélgetünk egymással. A végén az öltöző is traccsparti helyszínévé vált. Nagyon sokat nevettünk.  Ez is sokat segített a holtpontokon átesni. Nagyon jól összekovácsolódott a csapatunk a végére. Az utolsó edzésen az egyik szemünk sírt a másik nevettet. Együtt örültünk az elért eredményeinkért, de szomorúak voltunk, hogy nem fogunk minden nap együtt edzeni. A testem teljesen átalakult, és fittebb vagyok mint valaha!
Egyet biztosan tudok, nem bántam meg a döntésemet. Még egyszer végigcsinálnám.  Ha már megfordult a fejedben, hogy részt vegyél a következő csoportban, ne habozz. Jelentkezz!!!!
Az edzés előtt szerez be legalább 4 szett edzőruhát, de inkább többet! Ha nyomon alkarod követni a változásokat – nem csak a fittes(z)t alkalmával – keresd fel az Sztk-ban az Egészségfejlesztési Irodát, akik részletes testösszetételt csinálnak, illetve étrend kialakításban is tudnak segítséget nyújtani. Ha neked is nehézséget okoz a megfelelő diéta kialakítása.
Egy szó mint száz, ha igazi átalakulást szeretnél elérni. Jelentkezz!!!!
Móni
 
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ebben a programban.Nagyon jól éreztem magam mind a kilenc hét alatt. A csapat szuper volt és ha nincsenek biztosan sokkal nehezebben tudtam volna végigcsinálni.
Sok mindenben segített az Insanity. Az erőnlétem, az állóképességem rengetegetjavult és centiben mérhetően változtak a méreteim,izmosodtam, de persze fogytam is. Alakformálásra tökéletes! Rengeteg erőre, kitartásra és akaratra van szükség!! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy dologra vigyázni kell.....nagyon rákattansz és életmóddá válik! :)
Anett
 
Helló új ruhatár! Mivel mindekit leginkább az eredmény érdekel, nos én az insanity-tól "kaptam" - 8 kilót ,  5-5 cm-rel vékonyabb derekat és csípőt! Látványosan formálodtak a vállaim és a lábaim. Ami pedig emögött az eredmény mögött van, az igazi kemény munka. Kicsit minden este belehaltunk, de nincs jobb érzes, mint átlépni a saját határainkat...és az insanity pont erről szól. Én végig szigorú diétát tartottam, így nagyon látványos a változás. Jó csapatban, jó fej edzőkkel, szuper élmény volt, nagyon örülök, hogy belevágtam és büszke vagyok magamra, hogy végigcsinaltam. Köszi Shaun T, még talalkozunk! :)
Kriszta

Szeretném megköszönni Nektek, hogy lehetőséget és kereteket kaptam arra, hogy legyőzzem azt, ami a legnehezebb, önmagam!!
Mióta édesanya lettem nem voltam jóban azzal a hölggyel, aki a tükörben állt. Nehéz volt lelkileg feldolgoznom azokat a változásokat, amelyek a testemmel történtek. Azt gondolom mára elmondhatom, általatok megbarátkoztam a tükörképemmel és rájöttem, h néha a legnehezebbnek tűnő helyzetekben is kezet kell nyújtanunk annak a tükörképnek és nevetve túl kell lépnünk dolgokon...és nem is akárhogyan☺ Még egyszer köszönöm a lehetőséget, szivembe zártalak Titeket mindenért! E.

 
Következő kurzus kezdési időpontja:
2021.05.10. hétfő 19:00
 
Helyszín: ProMax Fitness Studio
 
Edzésidőpontok:
hétfő-kedd--szerda-csütörtök-péntek 19:00, ha visszaáll a terem az eredeti órarendre, akkor 20:00.
 
A nyolc hetes edzésprogram ára: 34.990 Ft. (1 edzés ára 875 Ft)
 
Jelentkezni a Promax Fitness Studionak küldött privát facebook üzenetben, illetve a 0670/4141-220-as telefonszámra írt SMS vagy VIBER üzenetben tudtok május 9. 24:00-ig, vagy a szabad helyek erejéig. Maximum 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, úgyhogy ne habozzatok! :)

 

UPDATE: Az edzéseket csak érvényes oltási igazolvánnyal, vagy az első oltás alkalmával kapott igazoló papírral rendelkező, vagy betegségből gyógyult, hivatalos antitest teszt igazolással rendelkező, kártyát már igényelt de még meg nem kapott vendégek látogathatják! Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, hívj minket nyugodtan a 0670/4141-220-as számon! :)